چگونه از طریق بالون معده را کوچک می کنند؟
لاغری با بالون معده:
بالون معده یک روش بدون جراحی و غیر دارویی برای کوچک کردن معده و درمان چاقی به حساب میآید. این ابزار به همراه رژیم غذایی کنترل شده به شما کمک میکند تا به کاهش وزن و تناسب اندام برسید و وضعیت سلامت خود را بهبود ببخشید.
بالن معده یک روش غیرجراحی برای کاهش وزن است. یک بالون سیلیکونی نرم قابل استنباط به همراه یک دوربین از دهان وارد معده شما میشود. وقتی بالون خالی وارد معده شد با محلول نمک استریل پر میشود، بخش زیادی از معده را اشغال میکند و احساس پری و سیری را ایجاد میکند.
چه افرادی کاندیدهای خوبی برای بالون هستند؟
افراد باBMI =30-40 به دلیل اینکه اضافه وزن محدودی دارند، می توانند با یک دوره بالون البته به شرط رعایت رژیم غذایی کم کالری و ورزش مرتب، به وزن ایدهآل برسند.
افراد با BMI بالای 40، این افراد می توانند برای کاهش وزن، از این روش استفاده کنند، ولی از آنجایی که اضافه وزن زیادی دارند، باید نسبت به افراد دسته اول، بیشتر رعایت کنند. گاهی ممکن است برای رسیدن به وزن مطلوب از 2 یا چند دوره بالن استفاده کرد. همچنین افراد خیلی چاق که کاندید عملهای جراحی چاقی هستند، گاهی توسط جراحان محترم برای کاهش وزن اولیه و عوارض کمتر بیهوشی و عمل جراحی جهت بالن ارجاع داده می شوند.
مزایا و فواید:
از جمله مزایای استفاده از بالون معده می توان به موارد زیر اشاره کردک
- بیمار احساس سیری میکند
- بیمار به طور میانگین نسبت به رژیم های غذایی دیگر وزن بیشتری را از دست میدهد
- بیمار نحوه کم کردن وزن خود را یاد میگیرد
- بیمار از مزایای غیرجراحی و غیردارویی بودن این روش بهرهمند میشود.
آندوسکوپی معده:
آندوسکوپی سریع ترین و دقیق ترین راه برای تشخیص بیماری های گوارشی می باشد که در این عمل پزشک از وسیله مخصوصی برای مشاهده اعضای داخلی بدن مانند معده، مری و اثنی عشر استفاده می کند. در آندوسکوپی پزشک بدون اینکه برشی بروی بدن ایجاد کند اعضای داخلی بدن را می تواند مشاهده کند و بیماری را تشخیص دهد. آندوسکوپی علاوه بر دیدن اعضای داخلی بدن کاربرد های دیگری را هم نیز دارد.
انواع مختلف آندوسکوپی:
علاوه بر آندوسکوپی معده یا آندوسکوپی فوقانی دستگاه گوارش انواع مختلف دیگری از آندوسکوپی برای بررسی سایر اعضای داخلی بدن مانند حنجره، رحم، مثانه و. وجود دارد بسته به این که آندوسکوپ به چه منظوری و به چه قسمت از بدن وارد می شود انواع مختلفی دارد.
اینتروسکوپی: در این روش از طریق مقعد یا دهان وسیله مخصوصی برای بررسی داخل روده کوچک وارد دستگاه گوارش می شود.
برانچوسکوپی: در این روش از طریق دهان یا بینی وسیله مخصوصی برای بررسی داخل ریه وارد ریه می شود.
کولونوسکوپی چیست؟
کولونوسکوپی روشی برای بررسی جدار داخلی کولون یا روده بزرگ است که به کمک آن تمامی طول روده بزرگ از مقعد تا محل اتصال به روده کوچک بررسی میگردد. کولونوسکوپ دستگاهی است که از یک لوله انعطافپذیر با قطری به اندازه یک انگشت و طول حدود 5/1 متر تشکیل شده است. این لوله به یک منبع نوری و یک دوربین بسیار کوچک ویدیویی که برای تصویربرداری از روده مورد استفاده قرار میگیرد، مجهز میباشد. هنگام کولونوسکوپی پزشک شما به کمک کولونوسکوپ به آرامی از طریق مقعد وارد راست روده و روده بزرگ میشود و اختلالات دیواره روده بزرگ را در مانیتور دستگاه رؤیت مینماید.
کولونوسکوپی برای چه کسانی لازم است:
افراد بالای 50 سال
افرادی که در خانواده شان سابقه بیماریهای التهابی روده یا سرطان روده دارند.
افرادی که دچار اسهال یا یبوست بیش از یک هفته شوند.
افرادی که متوجه وجود خون در مدفوع می شوند.
افرادی که سابقه پولیپ روده دارند.
بنا به تشخیص پزشک، گاهی لازم است به صورت دوره ای کولونوسکوپی انجام شود.
- لینک منبع
تاریخ: پنجشنبه , 03 خرداد 1397 (09:55)
- گزارش تخلف مطلب